ERVAARJEZELF.NL

Praktijk voor Luisterkind afstemming, Coaching, Mindfulness & Compassie, Stervens- en Rouwbegeleiding

Coaching

Ieder mens is anders, ervaart zijn of haar leven anders en gaat anders om met omstandigheden in het leven. Op sommige momenten lijkt het alsof je niet verder komt of dat je steeds opnieuw geconfronteerd wordt met een bepaald thema in je leven. Wanneer het je niet lukt om hier alleen uit te komen en je wil tóch je probleem aanpakken, dan kan ondersteuning middels coaching een uitkomst zijn. Ook wanneer communicatie binnen een relatie niet goed meer lukt en beide partners bereid zijn hieraan te werken, dan kan ik -als neutraal persoon- jullie helpen in de vorm van relatietherapie.

In 2009 heb ik mijn opleiding als polyenergetisch therapeut afgerond. Polyenergetische therapie is een zeer complete en unieke vorm van psychotherapie bestaande uit een combinatie van meerdere klassieke en moderne therapieën zoals : NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), hypnotherapie, regressie- en reïncarnatietherapie, energiewerk en -als belangrijke schakel hiertussen- communicatie.

Het doel van de polyenergetische therapie is om gericht en concreet bij het probleem te komen en daar mee aan de slag te gaan. De therapie helpt jou inzicht te krijgen in de oorzaken van blokkades waar jij tegenaan loopt of redenen van jouw -aangenomen- reactie op bepaalde situaties. Met dit inzicht beschik je over de keuze en mogelijkheid om te veranderen.

Psychotherapie kan voor sommige mensen wat zwaar klinken, vandaar dat ik de term coaching hanteer. Aansluitend op jouw persoonlijkheid en hulpvraag zal ik de techniek toepassen die op dat moment het best passend is.