ERVAARJEZELF.NL

Praktijk voor Luisterkind afstemming, Coaching, Mindfulness & Compassie, Stervens- en Rouwbegeleiding

Nieuw! Luisterkind *** Actie: Tijdelijk met korting ***

Luisterkind Methode
Een methode waarbij het ongeziene gezien en het ongehoorde gehoord wordt

Wat is de Luisterkind methode

De Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana Hendriks - van Beaumont. Haar methode en opleiding zijn erkend en een snel groeiend internationaal fenomeen.

Luisterkind is een methode waamee ik op zielsnivo in gesprek ga met jouw ziel of die van je kind. Voor de ziel zijn meerdere benamingen zoals onderbewuste, hogere zelf, hoger bewustzijn. Eigenlijk gaat het over het innerlijk weten.
Als mens zijn wij geneigd te denken dat ons weten zich afspeelt in ons hoofd. Echter bevindt hier ons denken. Denken is niets meer of minder dan met een filter van oordelen de situatie te aanschouwen. Dus ook hetgeen waarvan wij denken dat goed voor ons is wordt zorgvuldig afgemeten aan onze oordelen én de oordelen waarvan wij denken dat anderen die over ons hebben.


Het werkelijk weten zit in ons innerlijk weten. Dit is het deel waar de meeste mensen het contact mee verloren zijn. Het deel van ons dat het geheel van het leven kan overzien en in de diepste zin begrijpt waarom we door bepaalde processen gaan en wat ons te doen staat.
Gebruik makend van de Luisterkind methode kan ik in de energie met jouw innerlijk weten het contact maken. Dit wordt afstemmen genoemd. Het verslag van dit contact is een afstemming.

Voor wie is een Luisterkind afstemming?

Eigenlijk voor iedereen die benieuwd is naar de antwoorden van zijn of haar innerlijk weten.

Leeftijd maakt voor Luisterkind niet uit. Misschien heb je vragen over jezelf of bepaald gedrag van je kindje of wil je weten hoe hij of zij tegen jou als ouder aankijkt.

Luisterkind is ook een prachtig instrument om mensen die niet in staat zijn te communiceren met woorden. Door door het doen van een afstemming kan ik ook deze personen een stem te geven. Denk aan mensen met dementie/ Alzheimer, mensen in coma of met al dan niet aangeboren hersenletsel. Wil je nog iets meegeven of weten van een geliefd familielid die in de laatste levensfase is en voor wie praten niet meer lukt? Ook dan kan een afstemming heel bijzonder zijn.

Ook kan deze methode gebruikt worden voor communicatie met het ongeboren kindje tijdens de zwangerschap. Of juist met de overleden geliefde.

Hoe vraag ik een Luisterkind afstemming aan?

Voor het maken van een Luisterkind afstemming is het niet nodig om naar de praktijk te komen. Dit gebeurt op afstand.

Je kan de vragen die je hebt via e-mail naar me sturen. Daarnaast vermeld je je naam, leeftijd, en een recente foto waar je alleen op staat.

Wanneer ik je afstemming heb gemaakt ontvang je deze per e-mail.

Het aanvragen van een Luisterkind afstemming voor iemand anders kan alleen wanneer het directe familie betreft die niet in staat is dit voor zichzelf te doen. Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het belangrijk dat zij zelf hun toestemming geven.*** TIJDELIJK MET KORTING AAN TE VRAGEN***
Om te vieren dat ik sinds november gediplomeerd Luisterkindwerker ben, geef ik tot 1 januari 2021 50% korting op jouw aanvraag voor een afstemming.